na vrh

GARAŽNA VRATA

PVC STOLARIJA » GARAŽNA VRATA

GARAŽNA VRATA HORMANN - SEKCIONA

Garažna vrata PožarevacAko tražite sekciona vrata za garažu, naravno da ćete odabrati HORMANN jer je najboljeg kvaliteta. Garažna sekciona vrata se veoma elegantno otvaraju vertikalno, pa ostavljaju prostor i unutar i van garaže i kada su orvorena i kada su zatvorena. Sekciona garažna vrata uklapaju se svuda, odnosno u sve vrste garaža. Sekciona garažna vrate proizvođača HORMANN se prave u standardnim dimenzijama, pa je to još jedna korisna strana kada je potrebno stara garažna vrata zameniti novim. 

GARAŽNA VRATA HORMANN - KIP

Garažna vrata na kip PožarevacStari kip sistem otvaranja i zatvaranja garažnih vrata je još uvek aktuelan. Moderni sistem ortaranja i zatvaranja kip garažnih vrata samo doprinosi lakšem izboru od strane klijenata. Ovaj tip garažnih vrata je jednostavan, siguran, lep i zgodan za sve garaže u koje se može ugraditi. Garažna vrata ovog tipa se takođe rade u standardnim dimenzijama. Svaka garažna vrata ovog tipa proizvedena u firmi HORMANN imaju iza sebe 50 godina iskustva i umeća. Garažna vrata ovog tipa se rade od različitih materijala i u preko 20 varijanti.

GARAŽNA VRATA HORMANN - ROLO

Roler garažna vrata PožarevacRoler garažna vrata marke HORMANN su automatska i obezbeđuju dovoljno prostora ispred garaže i u samoj garaži. Možete se autom dovesti i parkirati ga vrlo blizu garažnih vrata, a da nesmetano možete otvoriti i zatvoriti vrata. Pri tom vam prostor ispod plafona neće biti zauzet, kao ni deo prostora ispred garaže. Roler garažna vrata se prave od visokokvalitetnog aluminijuma i opremljena su HORMANN tehnologijom za upravljanje. Pokretanje i zaustavljanje garažnih vrata ovog tipa je veoma "mekano" čime se sprečava mehaničko oštećenja garažnih vrata pri otvaranju i zatvaranju. Unutrašnje dugme za upravljanje je unapred postavljeno, kao i osvetljenje garažnih vrata.

GARAŽNA VRATA HORMANN - LATERAL

Lateralna garažna vrata PožarevacLateralna garažna vrata svojim sistemom otvaranja ne ometaju prolaz i prilaz garaži ni po širini ni po visini. Upravljanje ovim tipom garažnih vrata je takođe jednostavno i može biti ručno i automatsko. Lateralna garažna vrata imaju mnoštvo prednosti: ne zauzimaju prostor ispod plafona, modu se raditi i iz sekcija kako bi omogućila lakše otvaranje u manjim prostorima, mogu se otvoriti samo malo i ne mora se čekati na prolaz ako samo želite da izvezete bicikl ili da bez auta uđete u garažu.