na vrh

NAMEŠTAJ

PROIZVODNJA I PRODAJA NAMEŠTAJA I KUHINJA

Pored prodaje i proizvodnje PVC stolarije, Svetlost Produkt ima i kompletnu infrastrukturu za proizvodnju nameštaja. U radionici za proizvodnju komadnog nameštaja firme Svetlost Produkt može se izrađivati nameštaj standardnih dimenzija po katalogu ili se može proizvesti nameštaj po meri i željama naručioca.

Izrada nameštaja po meri - Svetlost Produkt Požarevac Nameštaj po meri Požarevac

Sve što je potrebno je izabrati model, izmeriti dimenzije prostora u koji se nameštaj postavlja, a proizvodni proces sve do finalne obrade je veoma brz. Uz proizvodnju se može dogovoriti i transport nameštaja, kao i usluga ugradnje, tako da opet postoji kompletna usluga na jednom mestu. Stručni radnici monteri firme Svetlost Produkt će kupljeni nameštaj ugraditi vrlo brzo i profesionalno.

Proizvodnja nameštaja Požarevac - Svetlost Produkt Proizvodnaj pločastog nameštaja Požarevac

Od nameštaja koji Svetlost Produkt proizvodi mogu se izabrati:

TRANSPORT I UGRADNJA NAMEŠTAJA

Transport i ugradnja nameštaja, kao što je već pomenuto, je usluga koju svojim klijentima možemo ponuditi u slučajevima da nemaju sopstvenih mogućnosti transporta ili veština da sami sklope i postave nameštaj na predviđeno mesto.

Usluga transporta i ugradnje nameštaja se uglavnom koristi kada se radi o više komada nameštaja, a posebno u slučajevima većih gabarita ili kuhinja i kuhinjskih elemenata.

 

Svetlost Produkt obezbeđuje kompletnu uslugu, od izbora do predaje nameštaja naručiocu na korišćenje.