PVC PROZORI

  • Proizvodnja PVC prozora po meri
    Proizvodnja PVC prozora po meri
  • Proizvodnja PVC prozora po narudžbi
    Proizvodnja PVC prozora po narudžbi
  • Proizvodnja PVC prozora Požarevac
    Proizvodnja PVC prozora Požarevac

PVC prozori, kao segment PVC stolarije, se i najčešće prodavani artikli. Potreba za zamenom prozora je mnogo veća od, recimo, unutrašnjih ili ulaznih vrata iz praktičnih razloga. Prozora ima uvek više nego ulaznih vrata, a u odnosu na unutrašnja vrata, prozori su mnogo izloženiji raznim mehaničkim i atmosferskim uticajima koji utiču na njihovo propadanje.

Zamena prozora PVC prozorima nikada nije bila jednostavnija i jeftinija. U poslednjih nekoliko godina došlo je od eksplozije trzišta PVC stolarije u Srbiji i pojavilo se mnoštvo stranih predstavništava, većih i manjih firmi za proizvodnju i prodaju PVD stolarije.

Dodatne usluge transporta i ugradnje, kao i sve povoljniji uslovi plaćanja i kreditiranja kupovine i ugradnje PVC stolarije doprinose većoj potražnji i boljoj ponudi uz popriličnu konkurenciju.

PRODAJA I PROIZVODNJA PVC PROZORA

Svetlost produkt prodaje i proizvodi PVC prozore od profila renomiranih svetskih i evropskih proizvođača. Za proizvodnju PVC prozora koristimo petokomorne i šestokomorne profile proizvođača WEISS i ALPHACAN. Ovi profili za proizvodnju PVC prozora su izuzetno izdržljivi, otporni na habanje i atmosferske uslove, a energetska efikasnost PVC prozora od ovih profila je jedna od najboljih.

PROIZVODNJA PVC PROZORA PO MERI

Pored prodaje PVC prozora standardnih dimenzija, Svetlost Produkt može proizvesti za svoje klijente i prozore po bilo kojim dimenzijama. Nephodno je dobro izmeriti orvor u koji treba postaviti novi PVC prozor i proizvodnja može da počne. Odabir vrste profila je stvar dogovora, a cena će uvek biti na vašoj strani.

UGRADNJA PVC PROZORA

Pored prodaje i proizvodnje PVC prozora, stručni tim radnika montera može izvršiti i ugradnju. Ugradnju PVC prozora radimo profesionalno i kvalitetno u skladu sa svim energetskim i estetskim normama.

Na slikama sa desne strane možete videti nekoliko ugrađenih PVC prozora. Za sve detaljne informacije molimo kontaktirajte nas pomoću podataka na KONTAKT stranici.