O NAMA

Bonitetna kuća CompanyWall ocenu A+ dodeljuje firmi koja napreduje u poslovnim uspesima, firmi koja je sposobna da podmiri svoje obaveze i uspešno izbegne poslovne rizike.

PRODAJA I PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

Alphacan petokomorni profil za proizvodnju PVC vrata i prozoraP.D. Svetlost-Produkt je firma sa sedištem u Požarevcu u ulici Prote Mateje 2. Bavi se prodajom PVC i ALU stolarije standardnih dimenzija i proizvodnjom i prodajom PVC stolarije i Alu stolarije po merama naručioca.

Prodaja PVC stolarije standardnih dimenzija se zasniva na najčešće traženim modelima PVC vrata, PVC prozora, PVC panela, komarnika i PVC roletni.

Kupovina PVC stolarije standarnih dimenzija pružaja mogućnost izbora i kupovine na licu mesta kao i brze ugradnje, dok je u slučajevima izrade PVC stolarije po meri naručioca vreme od momenta naručivanja do ugradnje produženo za vreme procesa proizvodnje PVC stolarije.

 

WEISS petokomorni profil za proizvodnju PVC vrata i prozoraIz asortimana PVC stolarije možete izabrati sisteme proizvedene od profila vodećih evropskih firmi WEISS iz Nemačke ili ALPHACAN iz Italije. U asortimanu PVC stolarije firme Svetlost Produkt mogu se pronaći:

 

Kao distributer, Svetlost Produkt ima mogućnost da nabavi sve sisteme PVC stolarije standardnih dimenzija, a ako proizvođač od uvezenih PVC profila može proizvesti i modele PVC vrata i PVC prozora dimenzija po narudžbi.

  • Garažna vrata nemačkog proizvođača HORMAN

  • PVC Stolarija od nemačkih WEIS šestokomornih profila

  • PVC Stolarija od italijanskih ALPHACAN šestokomornih profila

PROIZVODNJA I PRODAJA NAMEŠTAJA PO MERI

Proizvodnja i prodaja nameštaja po meri naručioca, iako je sekundarna delatnost firme Svetlost Produkt, sve više dolazi do izražaja posebno kod kupaca koji su već imali iskustva pri kupovini PVC stoalrije.

Kvalitet i brzina proizvodnje nameštaja po meri, kao i veoma povoljne cene uz razne mogućnosti plaćanja, prepoznati su od strane velikog broja kupaca, kako u Požarevcu i okolini, tako i u drugim gradovima i mestima u Srbiji.

PROIZVODNJA KUHINJA I KUHINJSKIH ELEMENATA OD UNIVERA

Proizvodnja kuhinja i kuhinjskih elemenata od univera je još jedna delatnost firme Svetlost Produkt koja omogućava da skoro sve za vaš dom nađete i nabavite na jednom mestu.

Kuhinje i kuhinjski elementi se izrađuju veoma brzo, sklapaju u radionici ili na mestu ugradnje, a materijali od kojih se proizvode su kvalitetni i veoma izdržljivi.

PRODAJA I UGRADNJA SIGURNOSNIH VRATA

Prodaja sigurnosnih vrata se kao deo proizvodnje i prodaje stolarije sve više razvija. Svedoci smo svakodnevnog povećanja broja nasilnih provala u domove i radne prostorije gde obična vrata više ne predstavljaju skoro nikakvu prepreku. Sigurnosna vrata, pored funkcije običnih vrata, imaju dodatnu zaštitu i drugačiji način zaključavanja, ojačanja u samom ramu i panelima, pa kao takva mogu biti stvarna prepreka provalnicima.

Svetlost Produkt može ponuditi nekoliko modela i dimenzija sigurnosnih vrata kao i uslugu ugradnje u slučaju kupovine. Obezbedite svoj dom i radni prostor, zaštitite sebe i svoju imovinu sigurnosnim vratima iz asortimana Svetlost Produkt i bićete sigurno zadovoljni.