na vrh

PVC VRATA

PVC STOLARIJA » PVC VRATA

PVC vrata za kuću stan ili poslovni prostor, možda su jedan od najboljih izbora kada se radi o stolariji. dobar kvalitet PVC materijala poznatih evropskih i svetskih firmi, odlična finalna obrada i kvalitet okova, niža cena u odnosu na aluminijum, dugotrajnost i jednostavna zamena su samo neki od razloga za izbor PVC stolarije za kuću stan ili poslovni prostor.

Kao i PVC prozori i PVC vrata koja prodajemo i proizvodimo, rade se od kvalitetnih profila, odličnih okova i elemenata zaključavanja i zaptivanja.

Pvc ulazna vrata Požarevac

Stanadardna PVC vrata koja prodajemo i PVC vrata koja proizvodimo po meri naručioca mogu biti:

  • Ulazna PVC vrata
  • Pregradna PVC vrata
  • Balkonska PVC vrata

ULAZNA PVC VRATA

Prodaja ulaznih PVC vrata PožarevacUlazna PVC vrata, kako i sama reč kaže namenjena su postavljanju na ulazima kuća, stanova, zgrada, poslovnih prostora i slično. PVC ulazna vrata su teža od pregradnih PVC vrata jer su ojačana kako bi obezbedila veću sigurnost prostorija, ali nisu toliko dobra kao sigurnosna vrata koja su namenjena za sprečavanje provalnika u njihovim namerama. Brave za zaključavanje ulaznih PVC vrata su sa cilindrom i ključem, a postoji nekoliko načina zaključavanja. U ulazna vrata se mogu ugraditi svi standardni cilindri, naravno, vodeći računa o debljini profila i dužini cilindra.

PREGRADNA PVC VRATA

Sobna vrata Požarevac - Svetlost ProduktPregradna PVC vrata služe za zatvaranje ulaza u sobama, kuhinjama, kupatilima, ostavama i slično. Proizvode se uglavnom od PVC profila i PVC panela, a nije isključeno i postavljanje stakala umesto celih ili delova PVC panela. Pregradna PVC vrata si mnogo lakša od ulaznih PVC vrata jer se od njih i ne očekuje sigurnost i nema potrebe za ojačanjima ili specijalnim bravama. Uglavnom se ojačana PVC pregradna vrata postavljaju unutar poslovnih prostora, tamo gde je bitno zaštititi neku imovinu ili sprečiti lak ulaz u prostorije gde je to potrebno.

BALKONSKA PVC VRATA

Balkonska vrata Požarevac - Svetlost ProduktBalkonska PVC vrata se najčešće postavljaju na terasama i balkonima i uglavnom se radi o proizvodnji od PVC profila i stakala, budući da je poželjno da svetlost može ući u prostoriju iz koje se izlazi na balkon ili terasu. Balkonska PVC vrata mogu biti raznih veličina, standardnih ili dimenzija po meri naručioca, a po načinu otvaranja možemo podeliti na klizna ili balkonska vrata sa normalinim otvaranjem. Klizna balkonska PVC vrata mogu biti, kao i PVC prozori napravljena sa jednim ili više segmenata ili sa jednim ili više krila.

Za više informacija o PVC vratima možete nam se obratiti pomoću podataka na kontakt stranici.