na vrh

Sobna vrata

Prilikom izgradnje novog doma ili renoviranja starog, vlasnici često zanemaruju sobna vrata. Čak i kada malo razmisle o vratima, verovatno razmišljaju samo o izdržljivosti i trajnosti bez obzira na lepotu. Sobna vrata u vašem domu mogu pozitivno uticati na dekor kuće ili stana ako im posvetite malo pažnje. Ugradite elegantna i funkcionalna sobna vrata u svoju kuću kako biste dali unutrašnjosti dostojanstven izgled. Veliki izbor dizajna sobnih vrata svih vrsta dostupan je u Svetlost Produktu.

Bez obzira da li ste zainteresovani za tradicionalna sobna vrata ili želite neku luks varijantu, Svetlost Produkt će učiniti sve da budete zadovoljni. Od poda do plafona, stil vaših sobnih vrata igra važnu ulogu u povezivanju ukupnog izgleda vašeg prostora. A kada je u pitanju pronalaženje savršenih sobnih vrata za različite prostorije u vašem domu, Svetlost Produkt ima širok izbor. Postoji nekoliko vrsta sobnih vrata napravljenih od različitih materijala. Jednostavno odaberite vrstu koja odgovara vašem dizajnu i gledajte kako vaš dom dobija na lepoti.

PORTAKRONO SOBNA VRATA

Pristupačna sobna vrata od medijapana, presvučena zaštitnom folijom i sa ukrasnim pervajz lajsnama od medijapana sa jedne strane.

Porta krono sobna vrata Požarevac

CRAFTMASTER SOBNA VRATA

Jeftina i prilagodljiva sobna vrata az sve prostorije. Sva unutrašnja vrata Craft Master stižu sa urađenim prajmerom, spremna za farbanje u koju god boju poželite.

Craftmaster sobna vrata Požarevac