na vrh
Pvc stolarija od šetokomornih profila

PVC Stolarija od nemačkih WINER šestokomornih profilaPRODAJA I PROIZVODNJA PVC STOLARIJE

 

Bonitetna kuća CompanyWall ocenu A+ dodeljuje firmi koja napreduje u poslovnim uspesima, firmi koja je sposobna da podmiri svoje obaveze i uspešno izbegne poslovne rizike.

P.D. Svetlost-Produkt je firma sa sedištem u Požarevcu u ulici Prote Mateje BB. Bavi se prodajom PVC i ALU stolarije standardnih dimenzija i proizvodnjom i prodajom PVC stolarije i Alu stolarije po merama naručioca.

Prodaja PVC stolarije standardnih dimenzija se zasniva na najčešće traženim modelima PVC vrata, PVC prozora, PVC panela, komarnika i PVC roletni.

Kupovina PVC stolarije standarnih dimenzija pružaja mogućnost izbora i kupovine na licu mesta kao i brze ugradnje, dok je u slučajevima izrade PVC stolarije po meri naručioca vreme od momenta naručivanja do ugradnje produženo za vreme procesa proizvodnje PVC stolarije. PVC stolariju radimo u beloj, boji slavonskog hrasta i antracit sivoj boji.

Šestokomorni profil za proizvodnju PVC vrata i prozora   

Iz asortimana PVC stolarije možete izabrati sisteme proizvedene od profila vodeće evropske firme WINER iz Nemačke. U asortimanu PVC stolarije firme Svetlost Produkt mogu se pronaći:

Kao distributer, Svetlost Produkt ima mogućnost da nabavi sve sisteme PVC stolarije standardnih dimenzija, a kao proizvođač od uvezenih PVC profila može proizvesti i modele PVC vrata i PVC prozora dimenzija po narudžbi u beloj, boji slavonskog hrasta i antracit sivoj boji.

Velika ponuda nove i polovne PVC stolarije većih dimenzija

Niža cena od 20% do čak 30%

PVC prozori: 160x140 cm, 180x120 cm, 80x140 cm

PVC ulazna jednokrilna vrata: 110x210 cm

PVC ulazna dvokrilna vrata: 130x210 cm, 140x210 cm, 160x210 cm

PVC balkonska vrata: 130x210 cm, 140-180x210 cm

ZA UKUPNU CENU KUPLJENE ROBE PREKO 50000,00 RSD - SPECIJALNE CENE

Obezbeđen prevoz i ugradnja

PRODAJA SOBNIH VRATA

Bez obzira da li ste zainteresovani za tradicionalna sobna vrata ili želite neku luks varijantu, Svetlost Produkt će učiniti sve da budete zadovoljni. Od poda do plafona, stil vaših sobnih vrata igra važnu ulogu u povezivanju ukupnog izgleda vašeg prostora.

Kada je u pitanju pronalaženje savršenih sobnih vrata za različite prostorije u vašem domu, Svetlost Produkt ima širok izbor. Postoji nekoliko vrsta sobnih vrata napravljenih od različitih materijala. Jednostavno odaberite vrstu koja odgovara vašem dizajnu i gledajte kako vaš dom dobija na lepoti.

Prodaja sobnih vrata Požarevac

PRODAJA OBLUTAKA I RIZLE ZA DVORIŠTE

Ukrasni oblutak i rizla su raznovrsni i izdržljivi, što ih čini idealnim izborom za mnoštvo projekata u vašem dvorištu. Od prilaza i pešačkih staza do oivičavanja površina dvorišta sa cvećem, bez obzira da li svom dvorištu menjate izgled ili samo dodajete novu dekoraciju, imamo širok asortiman ukrasnih oblutaka i rizle u svim bojama koji će odgovarati svakom budžetu i projektu, bez obzira na veličinu.

Prodaja oblutaka i rizle PožarevacProdaja oblutaka i rizle Požarevac

PRODAJA I UGRADNJA SIGURNOSNIH VRATA

Prodaja sigurnosnih vrata se kao deo proizvodnje i prodaje stolarije sve više razvija. Svedoci smo svakodnevnog povećanja broja nasilnih provala u domove i radne prostorije gde obična vrata više ne predstavljaju skoro nikakvu prepreku. Sigurnosna vrata, pored funkcije običnih vrata, imaju dodatnu zaštitu i drugačiji način zaključavanja, ojačanja u samom ramu i panelima, pa kao takva mogu biti stvarna prepreka provalnicima.

Svetlost Produkt može ponuditi nekoliko modela i dimenzija sigurnosnih vrata kao i uslugu ugradnje u slučaju kupovine. Obezbedite svoj dom i radni prostor, zaštitite sebe i svoju imovinu sigurnosnim vratima iz asortimana Svetlost Produkt i bićete sigurno zadovoljni.

Uvoz i prodaja sigurnosnih vrata Požarevac