na vrh

Zidne letvice

Svetlost Produkt u svojoj ponudi ima i ZIDNE UKRASNE LETVICE. Ove zidne letvice od medijapana mogu se koristiti kao element za unutrašnju dekoraciju zidnih površina. Koriste se i za izradu akustičnih panela u prostorijama.

Prednosti zidnih letvica su originalan izgled, mnoštvo boja i dezena, mogućnost vertikalnog i horizontalnog postavljanja. Na zidu ili plafonu se različitim načinima postavljanaj mogu postići veoma interesanti efekti. Zidnim letvicama se vizuelno može povećati prostor i omogućiti bolja akustika.

Upotreba zidnih letvica nije ograničena samo na upotrebu samo na zidovima. Zidne letvice se mogu koristiti i za ukrašavanje nameštaja, izradu pregrada ili čak pregradnih zidova. Samo nekoliko ovih zidnih letvica je dovoljno da promenite izgled dnevne sobe, spavaće sobe ili dečje sobe.

Možete samostalno kreirati zidnu dekoraciju od zidnih letvica. Zidne letvice su izrađene od relativno mekog materijala, pa je sečenje veoma lako i jednostavno ručnom ili bilo kojom električnom testerom.

Neke od najvećih prednosti korišcenja zidnih letvica su: moderan dizajn, raznovrsnost boja, jednostavnost ugradnje, povećanje akustičnosti.